Welcome to creepschool.

Jag hann inte med ett enda inlägg igår då dagen var fullsatt. Men jag slänger in lite bilder ifrån förberedelserna inför halloween-festen!

Sminkade oss för fulla muggar.


Det resulterade till ett trevligt resultat.

Nu taggar jag festen på måndag och hoppas att den blir roligare än igår. Jag ska dansa om ca en timma så nu måste jag kila. Ha det bäst!

Dreaming is beliveing.

Omorgon blir det att gå ut och äta med syskonen, och sen spela laserdome. På kvällen blir det halloweenfest. Helt okej början på lovet alltså! Fy sjutton så bra, tummen upp!


Så häng dom högt
Så häng dom långsamt
Men häng dom högt
Jag kräver hämnd
En tidig morgon
Född till tönt

Så lägg dig ner och sov, lilla syster
Bara lägg dig ner och bida din tid nu
Jag vet, du vet vad som måste ske nu
Jag tror stenhårt på din plan
Häng dom högt, häng dom högt

När du grät på festerna
Var jag aldrig bjuden in
Du föll isär inför gästerna
Jag byggde upp dig bit för bit, igen
Bit för bit, igen

It's a pirates life for me.




Jag hade tänkt mej något sånt här till halloween. Vad tycks ;)
Om inte det här:


The devil was once an angel.


Det blev en gansa så mycket med chill SamSam lektion idag!

Jag längtar sjukt mycket till lovet! Och jag är väldans taggad till halloween också. På tal på det så ska jag på halloween-fest på lördag. Och nu när jag tänker på det så har jag inte testat min costym än. Bäst att göra det med än gång! Nu när jag är så pepp lixom. Det kan hända att jag lägger ut en bild sen!

Ska ni klä ut er till något? c:

Sing me to sleep.



Fy jag är lika sliten som bilden visar. Skolan tar kol på mej. Läxorna äter upp mej inifrån och proven bränner mej på bål. Funderar på att byta linje. Ska gå och prata med SYV imorgon. Såhär mycket plugg är omänskligt. Alla i klassen har ångest. Jag hinner ju knappast blogga längre. Inte sova heller för den delen. Och att ha en fritid kan jag ju bara drömma om. Jag vill vara fri, som en fågel.

Rädda mej innan jag drunknar i tjocka böcker och kluddriga skolpapper med slarviga handstilar!

The only thing you will be able to see is my back.

Är nyss hemkommen ifrån Sviestad. Dagen har varit perfekt! Allt gick strålande och banan var finfin. Theo kom tvåa och hamnade på pallen. Timmy tog hem segern. HAHA ingen blev förvånad. Och markus var förbannad för att både Theo och Felix klippte honom. Fett ägd!




EweBanan var såklart där!

Lika seriös som alltid!



Många kramar blev det!


How cute isn't this.


Sjukt sött!!

Nu ska jag ducsha, sen ska jag in till stan och träffa bästa Issa. Imorgon är det tårtracet. Usch för att gå upp kl halv 7. Men Theo kommer hamna på prispallen. Like a bawsss. Nu måste jag kila. Ha det gött!

I tomhetens botten står vi på toppen.

Idag har varit en finfin dag. För vad kan bli bättre än långa promenader i höstvädret med sin bästa vän? Och prata om kärlek och fina platser, underbara lägenheter. Sjungand tillsammans på sin favoritlåt. Teckna hemlisar på teckenspråk till varandra och äta godaste chokladen. Tack käraste Issa http://iiissasplace.blogg.se .

Like a smile in a sunset morning.

Gooooodmorgon, godmorgon! Jag har teckenspråksprov idag. Wish me luck!

Min lillasyster Nellie var sötast vid frukostbordet i morse;
Wille: Nellie du är ju bjuden på ett kalas med bara killar, och sen du.
Jag: Men det gör ju inget, Nellie du är ju van vid att vara med en massa killar.
Nellie: Jag är med både killar och tjejer. Jag kan va med precis alla, det spelar väl ingen roll vad dom är?
HAHA gullisss!!

Här har ni charmtrollet själv:

När priserna går upp kommer själen gå ner.

Hittade några väldans fina byxor ifrån Asos. Dom skulle vara kul att ha just nu!

Men nu ska jag inte klaga för min underbara pappa har skickat efter ungefär världens mysigaste tröja till mej. Peppen! Ni får se den när den kommer till mej i brevlådan.

I will walk, till' I can fly again.

Godmorgon! Här sitter jag med min sjuka lillasyster. Jag ska snart iväg till stadsmisionen för att se om jag kan få en intervju med Sanna Detleifsen. Idag blir det en stressdag. Jag måste få ihop 2 artiklar, en enkät och en bra faktaruta.
Hoppas ni får en bra dag!

Mitt hår ser svart ut på bilden... och jag ser kritvit ut, men så är det INTE!

Njut av nuet, det går inte i repris.


Såhär ser jag ut nu för tiden. Håret blev dock mycket mörkare än vad jag hade tänkt mej.

Idag så har jag mest varit ute hela dagen. Jag och min lilla "crew" har intervjuat människor på stan om hemlöshet. Vi filmade och skrev och fotade och frös i mängder. Håller tummarna på att resultatet blir värt besvären.


Sen så träffade jag finaste Issa. Vi tänkte att mat på stan skulle bli perfekt tillsammans med finaste samtalsämnena. Prat om hur underbart det skulle vara att besöka landet ingenstans, om kärlek och pirater och önskningar som går i uppfyllelse.


It's simple, you complete me.

Dagens klädsel:

Mössa - indiska, Halsduk - H&M, Jacka - monkey, Byxor - shock, Kängor - kalle p. sko, Ryggsäck - new yourker

I'll be in the sky, I'll be in the sea.

Idag har jag fiskat i en timma på morgonen. Lite udda idrottslektion, och kallt som sjutton! Men jag fick upp 15 fiskar. Och det är ju ganska många!

HAHA stadsbor som vi är så får vi ta det vatten vi kan hitta. I det här fallet stångån som rinner rakt igenom stan och är ganska så väldigt förorenad.


Vi hittade några brandmänn vid ån också, som var där för att dyka. Det gör de tydligen 1 gång i månaden. Spännande.

Förutom det så har jag även klippt mej idag. Och jag ska färga håret brunt såfort Annelie kommer hem och kan hjälpa mej. Resultatet får ni imorgon!
 

I want to feel free.

Jag sitter i skolan nu. Vi har historialektion i 90 minuter, blööh. Jag vill inte sitta instängd i en skola. Jag vill känna mej fri! Men nej, nej, jag får vänta i 2 veckor.. till lovet.

Jag vill känna mej lite såhär:



Och sen gick vi vidare, men vi vandrade långt.

Nu blir det ett turbo-inlägg. Dansat idag, woop woop! Askul. Jag vet att jag gör sämsta uppdateringarna just nu. Förlåt! Lovar att göra ett vettigt inlägg imorgon. Nu ska jag kolla på film med syster. Jag saknar dej.

Jag känner mej ungefär lika trött som min hund just nu!:

Music helps me escape from the reality I live in.

För att sammanfatta min dag:










Länkbyte.

Jag tycker verkligen att ni ska ta er en sneak peek in på denna blogg:http://sararutberg.blogg.se/ . Sötaste tjejen som skriver om sin vardag och förtjänar några extra läsare!

Under mina ögonlock fladdrar drömmarna förbi.




Dagens impulsköp blev mysigaste halsduken i höstens finaste färger ifrån H&M. Och en guldbrun hårfärg ifrån Mood. Jag kommer att färga håret någon gång nästa vecka efter att jag klippt mej!

dagens låt: Kent - utan dina andetag.

I need your smile to smile.

Idag har det varit en riktig höstdag. En såndär dag med minusgrader och frost på marken på morgonen. Man måste ta på sej en varm jacka, halsduk, mössa och till och med vantar. Såhär såg det ut för mej när jag vaknade i morse:



Sen framåt eftermiddagen så blev det helt sådär lagom kyligt som det ska vara på hösten och alla lövens färger visade sej bakom varje gatuhörn. Människorna kurrade in sej i stora halsdukar och näsorna var röda. Precis som hösten ska vara! Det här fina höstvädret fick mina ögon skåda när jag knallade igenom staden idag:



Kill them with kindness.



Hittade några riktigt fina plagg ifrån ModeKungen. Dom skulle sitta fint att ha just nu. Himla tråkigt att jag inte har pengarna!! Skulle vilja ha ett par byxor och en cardigan också!


Jag ser att du leér, och jag tror att du tvivlar.

Dagens look:

byxor - BikBok, Tröja - H&M, skor - Kalle p. sko, mössa - okänt


Ring - Ginatricot

Och vi kämpar på, tills vi inte kan stå.


Min dumma, dumma buss gick tidigare än den skulle ha gått så jag missade den nyss. Kuuuuuul! Vilken tur att man har världens bästa mamma som åker från jobbet för att hämta mej och köra mej till skolan!


Do you remember the good old days?

Det var en väldans trevlig dag i skolan idag. Vi hade nästan lite för kul med tanke på att jag har träningsvärk i magen efter att ha skrattat nästan oavbrytet hela dagen.


Jag och Issa gick till stadsbiblioteket efter skolan för att bara sitta och ta det lugnt ett tag.


Sen kom Eskil och vi gick till Gyllen och tog oss en fika. Himla trevligt att sitta inne och titta ner på folk i höstvädret, prata om gammla tider, stilar, och hur fin kärleken kan vara.


Jag köpte en bakelse som hete "bikupa". Köp aldrig en sådan! Den var jätteäcklig. Bläääh!


My attitude is based on how you treat me.


Alltså min busschaför som körde bussen imorse är en dålig man. AAARG jag blev så arg på honom. Han kom försent med bussen, så jag höll tummarna för att jag skulle komma i tid till skolan. Men nej, då skulle den jäveln ut och röka. Han stod och rökte i 10-15 minuter så jag kom försent. Nu vet jag iallafall varför linje 11 jämt är försenad. Fy skäms på östgötatrafiken!

Say what you need to say.

Alltså den här är ju bara för underbar! HAHA tycker synd om killen som skrev den. Kom igen den är värd att lyssna på. Så himmla rolig!

Gå med dom som vill dej väl, även om dina fickor är tomma.



Nu drar jag snart iväg och dansar. Sköt om er!

And then I was like huh!?

Klockan är 4 på natten och jag borde sova. Varför gör jag inte det? Humm bra fråga. Blööh jag börjar få ont i huvudet! Nääh nu ska jag ta mej en dusch och hoppa i säng. God natt!

Hell to the yeah!

Jag hade ett liv långt innan du visste vem jag var.

Har inte tagit mej an att blogga idag före nu. Som ni kanske märkt, hehe. Jag har gosat ner mej i tv soffan nu och sitter och tittar på Fast5 med Pappa, Annelie och Markus. Markus och jag har sätt den innan så vi bara väntar på att få se deras miner i slutet ;) Får rysningar varje gång!




How about a roadtrip with music banging in your ears?

Känner ingen insperation för att blogga nu. Jag känner mer för att läsa bloggar istället. Och det är precis vad jag tänker göra nu tills Idol börjar. Linni och moa är både öron och ögongodis. Sen har jag faktiskt godis till munnen med!
Men andra ord, det är freeeeedag! Fy 17 så skönt!

Det firar vi med Kapten röd och en härlig bild:



Oh jag måste va galen, som nyss blivit bedragen och som tänkte på lagen.

GodMorgon sötisar! Jag har sovmorgon idag så jag börjar kl 10. Skönt! Jag har engelskaredovisning om hmm.. 40 minuter. Wish me luck! Sen ska jag plugga matte tills jag stårknar när jag kommer hem. Fy för det.

Hoppas ni får en bra dag!

You got that something that keeps you on my mind.


Tio tusen meter upp i luften ser jag allt så klart.

Grattis till farfar som fyller 80 år idag! Nu har du hunnit äta 50 000 kilo mat. Det motsvarar 10 stora elefanter!


Så förutom skolan så har jag mest varit hemma hos farfar och träffat släkten och han. Jag åt lite för mycket tårta och känner mej mättad för en månad framöver. Nej nu ska jag ta och plugga in det sista inför svenskaprovet imorgon.

Och juste! jag fick B på Sam-provet. Stolt blev jag!

Every day is a new beginning.

Oh så trött jag har varit hela dagen idag. När jag kom hem så la jag mej och sov direkt. Jag har inte orkat plugga nått idag heller. Det börjar bli riktigt kallt nu också. Det är kallt i skolan, kallt ute och väääldigt kallt hemma. Jag fryser hela tiden. 

Känner mej lite såhär just nu:


Men jag tröstar mej med att sitta och titta på underbara bilder från Paris och drömer mej bort till bättre tider. Tänk att få bo där, bara för ett litet tag.

 

Worst comes to worst.

Daaaaaaans!! aspeppad :D.... och så var det inställt :ppPPppP.
Seriöst, Magne var sjuk så dansen blev inställd. Kul. Och jag har naturkunskapsprov imorgon. Har suttit och matat in information i min hjärna i 3 timmar och inget vill fastna. Så nu ger jag upp. Hej underkännt! Det här är inte okej.


För jag kommer aldrig låta dej få se mej svag.


Jag är så himmla pepp på att dansa idag alltså! Och lite nervös ockås, hehe.

Hittade en underbar bild på Jenny och Floor cleaners :

I only got you for five seconds.

Min bror är så himla duktig!


Det var vi mot dom.

Nu är jag äntligen hemma. Skönt att krypa ner i en säng och bara sova. Kvällen började sääämst men blev rolig mot slutet! Imorgon drar dansen igång igen också. Förstå hur peppad jag är!!


Rise up this mornin', smiled with the risin' sun.





 ~Life is too important to be taken seriously~

I'm sexy and you know it.

myspace graphic is done on Gickr.com

Sitter helt nyvaken och fräsch i köket med Issa nu. Hon äter frukost, det gör inte jag tralala. Hon försökte väcka mej imorse men det gick inget vidare hehe. Snart ska jag göra mej iordning sen ska vi röka vattenpipa. Härliga morgon.
Gör ett till inlägg sen, tror jag!

RSS 2.0